PERSOONLIJK

BERICHT VAN BERT

 

“Weet je eigenlijk wel wie ik ben?!” De kracht van veel ondernemers is doen waar je goed in bent, maar weet de buitenwereld wel wat je doet?

Dat was het thema en de intro van een bijeenkomst van Ondernemersvereniging Kootwijkerbroek op 4 februari. Dit riep zoveel herkenning bij me op dat ik die avond heb bezocht . En ik ben helemaal niet zo van ondernemersavonden… Maar het is goed om over dit thema na te denken. Doet u dit ook voor uw bedrijf?

Als S for Software doen we waar we goed in zijn. Die stelling durf ik wel aan. We ontwikkelen slimme software voor het MKB, vooral aanvullend op SnelStart. Wij weten dat. En u weet dat ook, toch?

Maar de buitenwereld? De ondernemers om u en mij heen? Die weten het nog niet allemaal. Wij vertellen het ze graag. Daarom besteden we ook veel aandacht aan goede informatie op onze website, ons weblog en op Twitter . Maar dan moeten die ondernemers daar wel komen natuurlijk.

Helpt u ons een beetje om de buitenwereld te laten weten waar S for Software goed in is? Als u dat tegen een collega-ondernemer vertelt, krijgt u vast ook de kans om (nog eens) te benadrukken waar u goed in bent! Bent u erop voorbereid om dat kort maar krachtig te kunnen, in 30 seconden?

Wie bent u eigenlijk?

Met vriendelijke groet,

Bert Stomphorst
S for Software

 


6 maart 2014

Update is een uitgave van S for Software, de specialist in het slim automatiseren van bedrijfsprocessen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SEPA
IBAN en machtingskenmerk tonen op uw factuur

 

 

 

 

Met de komst van SEPA verandert er veel voor u als ondernemer. Sommige veranderingen zijn gelukkig eenmalig: een kwestie van instellingen aanpassen.

Wanneer u (maand)bedragen incasseert bij uw klant, hebben de formules in uw factuurlay-out hebben ook een aanpassing nodig. U wordt immers verplicht om vóórdat u een incasso uitvoert, uw machtigingskenmerk aan de klant te laten weten.

Wij denken ook hierin graag met u mee en ontwikkelden een nieuwe formule, die u gebruiken kunt ter vervanging van de huidige formule in uw factuuropmaak. Deze formule laat het IBAN van uw klant zien, in plaats van het 'oude' bankrekeningnummer. En ook het machtigings-kenmerk wordt hierbij weergegeven.

Lees de volledige beschrijving op ons weblog.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MAATWERK
S-MAAT Superp - van urenstaat naar verkooporder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe meer uren, hoe meer projecten er in een organisatie omgaan, hoe meer tijd het kost om dit te verwerken. Zeker wanneer dit niet vlekkeloos gaat, kan het automatiseren van processen een goede investering zijn.

Consultancybedrijf Superp realiseerde zich dit. Alweer enige tijd geleden leverden wij hen een facturatiepro-gramma (SnelStart uiteraard). Dit hebben we aangevuld met een stukje maatwerk voor het geautomatiseerd inlezen én vertalen van urenstaten (rapportages uit een online urenregistratie-systeem).

Benieuwd naar dit project? Lees meer over deze maatwerkoplossing.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TIP
Sneltoets: Regeleinde in SnelStart, Ctrl+Enter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er zijn soms van die kleine dingen die het leven nét even makkelijker of leuker maken. Dat geldt ook rond het gebruik van SnelStart. Bijvoorbeeld sneltoetsen. 

In orderregels gebruikt u vaak standaard artikelen uit het artikelbestand. Soms wilt u aan dit artikel informatie toevoegen. Bijvoorbeeld over een bewerking die erop uitgevoerd moet worden.

Met de sneltoets Ctrl+Enter gaat u naar de volgende regel, terwijl u in hetzelfde tekstveld blijft. Handig om een en ander in de historie (en rapportage) goed bij elkaar te houden.

Lees de uitleg op ons weblog.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRODUCT
Verlofregistratie voor het kleinbedrijf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De voorjaarsvakantie is (bijna) voorbij. Uw medewer-kers genoten wellicht van een wintersportvakantie, en anderen boeken alvast een tripje naar de zon. U heeft te maken met regels – hoe zit het ook alweer met vervaltermijnen? – en wilt graag de vakantieplanning van alle werknemers in één  overzicht zien.

 

Samen met Easy Template ontwikkelden wij Verlofregi-stratie. Dit programma geeft u inzicht in het saldo van de verlof- en vakantiedagen van uw medewerkers. Het aangeven van een afdeling of vestiging, het afboeken van uitbetaalde verlofuren, het zijn zomaar wat zaken die u kunt regelen met Verlofregistratie.

 

 

 

 

 

Meer weten of gratis demo? www.verlofregistratie.info

 

Verlofregistratie wordt geleverd en ondersteund door

Easy Template, en dus niet door S for Software.

 

 

 

 

 

 

 

 telefoon (0342) 745 295   e-mail info@sforsoftware.nl    website www.sforsoftware.nl
vestiging Gildeweg 6 3771 NB Barneveld    kvk 55392547