E-mail onleesbaar? Klik hier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inzicht 3

 

 

 

 

 

 

 

 

PERSOONLIJK
BERICHT VAN BERT

Eind januari, de kop is eraf. Als het goed is, bent u alweer druk bezig met het realiseren van uw doelstellingen voor het nieuwe jaar. Want wat hoopt en verwacht u van 2013?

Voor mij persoonlijk wordt het een bijzonder jaar. Niet alleen voorzie ik verdere groei voor S for Software, maar mijn vrouw en ik verwachten ook binnenkort ons eerste kind. Een hele overgang in ons leven, waar we erg naar uitkijken.

Ondertussen bent u, als ondernemer, hoogstwaarschijnlijk ook nog volop bezig met de administratieve overgang van oud naar nieuw. Welke facturen moeten nog in 2012 worden geboekt en welke al in het nieuwe jaar? Wanneer is 2012 genoeg afgehandeld om alles naar de accountant te kunnen sturen?

Rommelige tijden dus voor de administratie. In deze nieuwsbrief helpen wij u met een paar praktische tips om  daarin wat orde te scheppen. Tips over overzichtelijk en snel archiveren, over gemakkelijk schakelen tussen boekjaren, en nog eentje over krachtig vergelijken tussen boekjaren.

Met deze tips maakt S for Software de administratieve overgang voor u eenvoudiger. Want wie het zich zo gemakkelijk mogelijk maakt, spaart tijd en energie. En dus kosten. En als er één ding zeker is in 2013, dan is het wel de noodzaak van kosten-besparingen om de crisis goed te kunnen doorstaan.

S for Software wenst u een overzichtelijke boekhouding en een crisisbestendige onderneming!

Met vriendelijke groet,

Bert Stomphorst
S for Software

 


23 januari 2013

Inzicht is een uitgave van S for Software, de specialist in slimme software voor uw administratie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GEORGANISEERD
ARCHIVEREN

 

 

 

 

Heeft u een hekel aan archiveren? Gunt u uzelf de tijd niet? Archiveren moet je gewoon zo snel mogelijk doen. Maak het ook zo gemakkelijk mogelijk.

Tip: gebruik voor inkoopfacturen één ordner, en archiveer op volgorde van binnenkomst of inboeken. Dus niet alfabetisch, op leverancier.

Met SnelStart Boek 3 kunt u de boeking eenvoudig en snel terugvinden. U kunt bijvoorbeeld zoeken op  leverancier, datum, omschrijving, bedrag. Met behulp van het boekstuknummer is de factuur dan zo gevonden in de map met inkoopfacturen.

Behoefte aan persoonlijk advies?
Bel onze klantenservice: 0342-820996.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SLIM
SNEL SCHAKELEN TUSSEN BOEKJAREN

 


 

 

 

Druk bezig bent met de overgang van het oude boekjaar naar het nieuwe? Goede kans dat u dan in meerdere boekjaren tegelijk aan het werk bent.

Met SnelStart Boek 4 kunt u in het boekhoudvenster direct in andere boekjaren kijken én werken. Ook gemakkelijk: de balans is eenvoudig per boekjaar op te vragen. Hebt u een SnelStart serviceabonnement? Dan betaalt u slechts het verschil.

Vraag nu een offerte aan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INZICHTELIJK
JAARCIJFERS VERGELIJKEN

 


 

 

 

Bij het opstellen van de jaarcijfers wilt u natuurlijk meteen even weten hoe de vergelijking uitvalt met voorgaande jaren. Zit er een stijgende lijn in? Waar zitten afwijkingen?

U kijkt niet alleen op hoofdlijnen naar de prestaties van uw organisatie. Natuurlijk, de totale omzet is belangrijk. Maar u wilt ook weten wat die klant heeft opgeleverd. Of wat de marges zijn op dat nieuwe product. Wat (of wie) heeft het meest bijgedragen aan de resultaten?
Ons rapportage- en analyseprogramma AdminView geeft het antwoord. Benieuwd naar dat antwoord?

Vraag meteen een gratis licentie voor 2 maanden aan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RESULTATEN BOEKEN
VERVOLGCURSUS BOEKHOUDEN MET SNELSTART (6 FEBRUARI)

 


 

 

 

Bent u bekend met boekhouden in SnelStart, maar wilt u er graag meer mee doen? Zou u bijvoorbeeld  meer willen weten over grootboekrekeningen, BTW-aangifte, aanmaningen of de jaarafsluiting?

Kunt u wel wat handige tips gebruiken voor het werken met SnelStart, zodat u er nog meer gemak en plezier van hebt? Op woensdagavond 6 februari kunt u deelnemen aan de Vervolgcursus Boekhouden met SnelStart.

Meld u direct even aan. Als ondernemer doet u toch zeker niets liever dan resultaten boeken?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen behoefte meer aan Inzicht?
Meld het ons en u ontvangt voortaan geen nieuwsbrief meer van S for Software.

Inzicht wordt verzonden via onze module E-mailing van Compenda.

 

 
telefoon (0342) 820 996   e-mail info@sforsoftware.nl    website www.sforsoftware.nl
vestiging Gildeweg 6 3771 NB Barneveld    kvk 55392547