Inzicht 2

 

 

 

 

 

 

 

 

PERSOONLIJK
BERICHT VAN BERT

En alweer is er een jaar voorbij. Tijd om de balans op te maken. Wat heeft 2012 u gebracht, en wat heeft dit jaar u gekost? Voor de crisis zeiden we dan: tel uit je winst! Nú is dat laatste nog maar de vraag.

Zelf kijk ik met tevredenheid terug. Alleen al omdat we dit jaar twee jubilea hebben gevierd. S for Software bestond 10 jaar en SnelStart maar liefst 30 jaar! We hebben er even goed bij stil gestaan.

Om nog meer ondernemers uit het MKB van dienst te kunnen zijn, hebben we S for Software dit jaar op alle mogelijke manieren op de kaart gezet. Onder andere presenteerden we ons met een nieuwe huisstijl: vertrouwd en bij de tijd. In diverse media hebben artikelen over ons gestaan. En de website kreeg een nieuw jasje.
Belangrijker nog dan dat is het antwoord op de vraag: staan we bij u goed op de kaart?

Als ik dus op deze manier de balans opmaak, ben ik tevreden. Maar ik wil ook het naadje van de kous weten. Voor ons is balansen, het tellen van de voorraad, een fluitje van een cent. Dat is geen kunst: ook hiervoor hebben we natuurlijk handige software.

Deze nieuwsbrief gaat over balans. Leest u in dit tweede nummer van Inzicht hoe u dat doet: voorraad tellen en corrigeren. En let vooral ook op de tip over voorraadcontrole. Toch hulp of advies nodig? U weet ons te vinden.

Ik wens u goede feestdagen en een uitgebalanceerd 2013!

Bert Stomphorst
S for Software

 


18 december 2012

Inzicht is een uitgave van S for Software. De specialist in slimme software voor uw administratie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INZICHTELIJK
VOORRAAD IMPORTEREN

 

 

 

 

Heeft u te maken met voorraden en ziet u op tegen de jaarlijkse, tijdrovende klus van balansen en voorraad corrigeren? Dat is niet nodig! Kent u de mogelijkheden al van S-Flex Voorraadimport, een product ontwikkeld door S for Software? Daarmee importeert u eenvoudig voorraad-aantallen uit Excel, in SnelStart.

Afhankelijk van de omvang van uw voorraad heeft u voortaan snel of razendsnel een duidelijk overzicht.

Lees verder op onze website

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SLIM
VOORRAADCONTROLE INSCHAKELEN

 


 

 

 

Werkt u nog niet met voorraad in SnelStart maar wilt u dat wel gaan doen? Schakel dan in één keer voor al uw artikelen (of een hele reeks) de voorraadcontrole in met behulp van de importfunctie van SnelStart Plus.

Lees verder op onze website

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INZICHTELIJK
PERIODIEKE DONATIES

 


 

 

 

Bent u een stichting of fondsenwervende instelling en kunt u uw mooie werk doen dankzij donaties en schenkingen? De gulle giften van particulieren en bedrijven moeten netjes en transparant worden geadministreerd. Dat kost tijd en geld, en u wilt natuurlijk zo efficiënt en zuinig mogelijk omgaan met uw financiële middelen. Minimale overheadkosten, maximale opbrengst voor het goede doel.
S for Software heeft hiervoor een handige oplossing ontwikkeld: een beperkt SnelStart pakket, mét een gratis aanvulling van ons!

Lees verder op onze website

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S FOR SOFTWARE IN ZICHT
DEELNAME BEURS AMALIA

 


 

 

 

We denken er met veel plezier aan terug: onze succesvolle deelname aan de Amaliabeurs in oktober. Ruim 34.000 bezoekers bezochten de beurs in vier dagen tijd. In onze mooie nieuwe stand voerden we vele goede gesprekken met onze klanten en met geïnteresseerden in de diensten en producten van S for Software.

Bekijk hier een impressie van de beurs

 

 

 

 

 

 

 

 
telefoon (0342) 820 996   e-mail info@sforsoftware.nl    website www.sforsoftware.nl
vestiging Gildeweg 6 3771 NB Barneveld    kvk 55392547    afmelden